

Osagaiak: Denbora:Oso gutxi
-150 g irina Zailtasuna:Oso erraza
-4 Arrautza Zenbatentzat:2 Pertsona.
-1/8 litro esne
-Gurina
-Gatza
-Azukrea
NoLa eGiN:
Lehenengo hartu bol bat eta bota irina, eta poliki-poliki joan botatzen esnea,arrautzak eta gatza.Masa leun geratu behar du baina lodi ez.
Ondoren, utsi jalkitzen 20 minutu eta gero gurinarekin igurtzi zartagina eta utzi berotzen.Bota masa pixka bat zartaginean eta zartagin osotik sakabanatu dena bete harte.
Beko aldea urraburartuta dagoenean mokozabal batekin buelta eman beste aldea urraburartu arte.
Gero, mokozabalarekin hartu eta platerra alboan jarrita,platera pasatu.
-150 g irina Zailtasuna:Oso erraza
-4 Arrautza Zenbatentzat:2 Pertsona.
-1/8 litro esne
-Gurina
-Gatza
-Azukrea
NoLa eGiN:
Lehenengo hartu bol bat eta bota irina, eta poliki-poliki joan botatzen esnea,arrautzak eta gatza.Masa leun geratu behar du baina lodi ez.
Ondoren, utsi jalkitzen 20 minutu eta gero gurinarekin igurtzi zartagina eta utzi berotzen.Bota masa pixka bat zartaginean eta zartagin osotik sakabanatu dena bete harte.
Beko aldea urraburartuta dagoenean mokozabal batekin buelta eman beste aldea urraburartu arte.
Gero, mokozabalarekin hartu eta platerra alboan jarrita,platera pasatu.
Ba daukagu crepeak eta orain bakarrik falta da apaintzea ondo.
Platerran daukagunean nozilla edo desegin txokolatearekin barrutik zabaldu.Crepe osotik zabalduta dagoenean,Crepea biribilkatuko dugu.
Biribilkatua dagoenean plater erdian jarriko dugu eta esne-gaina gainetik jarriko dugu.
Esne-gaina jarrita dugunean aldamenean marrubi pare bat jarriko dugu.
Dena prest badago jan egin ahal dugu.
Crepêak ez dira horrela apaindu beharrik.Nahi baduzu txokolatearen bidez beste gauzak jarri ahal dituzu.
Sorte hon,espero dut ondo ateratzea crepêak.
Uxue
No hay comentarios:
Publicar un comentario